شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: بستنی‌‌های پاستوریزه کارخانه‌ای، مطمئن‌تر و سالم‌تر هستند.

بستنی

اگر مواد اولیه بستنی سالم باشد و از رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آن استفاده نشده باشد، یک میان وعده مفید و دارای ارزش غذایی بالا محسوب می شود. دکتر سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، ادامه داد: یک بستنی سالم نه تنها قسمتی از انرژی و پروتئین موردنیاز روزانه بدن را برطرف می‌کند بلکه ویتامین‌های ضروری و مفید را نیز به بدن می‌رساند.[پژوهشگران به دنبال بستنی سالم ]

در عین حال، اگر بستنی بدون افزودنی‌های غیرمجاز رنگی و از نوع پاستوریزه باشد به دلیل آنکه حاوی مواد لبنی است، تامین کننده کلسیم بدن نیز خواهد بود. به همین دلیل توصیه می شود بستنی در رژیم غذایی روزانه کودکان به ویژه گروهی که به اندازه کافی شیر نمی خورند، قرار گیرد.[مطمئن شوید بدن‌تان کلسیم کافی دریافت می‌کند]

مظهری اضافه کرد: البته به افراد چاق یا کسانی که زمینه چاقی دارند، توصیه می‌کنم در مصرف بستنی احتیاط کنند. در عین حال، بستنی‌هایی که از خارج وارد می‌شوند، ممکن است تاریخ مصرفشان گذشته باشد و در مورد استاندارد بودن مواد اولیه این محصولات هم نمی‌شود صددرصد اطمینان داشت.[بستنی، افسردگی را کاهش می‌دهد]

وی در گفتگو با سلامتیران ادامه داد: در مورد بستنی‌های جدید که چند سالی است در بین جوانان و نوجوانان رواج پیدا کرده است و به اصطلاح اسکوپی به فروش می‌رسد هم باید گفت که این بستنی‌ها به دلیل حجم زیاد و کالری بالا خطر اضافه وزن و چاقی را به شدت افزایش می‌دهند و به همین دلیل باید در مصرف آن‌ها اعتدال را رعایت کرد.
حتی بسیاری از این بستنی‌ها افزودنی‌هایی مانند خامه و شکلات دارند که موجب پرکالری‌تر شدن بستنی می‌شوند.

کد خبر 114389
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز